Om mig

Vem är Mårten?

Det hände sig för många år sedan att jag lärde mig om ljudteknik. Det var tack vare min bror som köpte mixerbord och mickar. Jag kunde allt om det då. Jag var åtta år. Och detta var det bästa som fanns och hela min framtid var utstakad.

I högstadiet anordnade årskurs nio vart år en musikal. Den brukade filmas och när jag gick i nian var det min tur att filma det hela. Ända in i gymnasiet filmade jag det. Jag använde fler kameror och mer teknik för vart år som gick. Tillslut kom jag på att jag behövde hjälp av någon som samtidigt läste manus åt mig när jag klippte det live på band. Då läste jag Media på gymnasiet och var bäst på TV-produktion. Jag visste att jag skulle arbeta med det när jag blev klar.

När jag väl började högskolan insåg jag att det finns så mycket roligt att göra med medieproduktion och kommunikation. Jag läste många kurser om TV- och Radio-produktion. Jag lärde mig hur man skriver texter som engagerar. Jag lärde mig om Storytelling och ljussättning. Om Journalistik och fotografering. Och nu var jag redo att möta världen.

Jag började jobba på lager. Och där blev jag fast, med ett litet mellanspel som väktare. Nu ungefär 12 år senare är det dags för mig att börja jobba med det jag älskar.
Nu är det dags för Kommunikatören.